EFTERÅRS TREAT

med Yoga & Ayurveda

27 – 29 september 2019

Forkæl dig selv ved at tage med til en skøn weekend i smukke omgivelser på Møn og mærk, hvordan kombinationen af yinyoga, ayurvedisk mad og skøn natur kan give dig balance i krop og sind. 

Vi har sammensat et program, hvor der både i yinyogaen og i maden er fokus på at give velvære til din krop og til dit sind. Yinyogaen vil have fokus på de 3 yin principper – Søvn- Fordøjelse og Udrensning, ligesom maden vil støtte op om de samme principper, så du kan kick-starte efteråret på bedste vis. 

Det kræver ikke specielle forudsætninger for at deltage.

Program:

Fredag den 27. september

Kl. 14.30-15.30: Ankomst til Møn Retreat og Kursuscenter 

Kl. 15:30-16.30: Velkomst, præsentation og information om weekenden

Kl. 16.30-18.30: Yinyoga

Kl. 19.00: Vegetarisk middag efter ayurvediske principper

Kl. 21.30 Aftenmeditation og servering af ”Golden Drink” med ghee. 

Sov godt!

Lørdag den 28. september

Kl. 06.50-09.00: Start dagen med i stilhed at indtage citrondrik med himalaya salt som hjælper din udrensning. Herefter 2 timers yinyoga

Kl. 09.30: Morgenmad

Kl. 11.00: Tid til dig. Mulighed for at deltage i gå-meditation ved stranden

Kl. 13.00: Lækker frokost

Kl. 14.30-16:00 Teori om de ayurvediske principper og maden

Kl. 16:00-18.00 Yinyoga

Kl. 18.30 Let aftensmad

Kl. 21.30 Aftenmeditation og servering af ”Golden Drink” med ghee. 

Sov godt!

Søndag den 29. september

Kl. 06.50-09.00: Start dagen med i stilhed at indtage citrondrik med himalaya salt som hjælper din udrensning. Herefter 2 timers yinyoga

Kl. 09.30: Morgenmad

Kl. 11.00: Tid til dig. Mulighed for at deltage i gå-meditation ved stranden

Kl. 13.00: Lækker frokost

Kl. 14.00-15.00 Tak for denne gang!

Tilmelding og priser:

Nedenstående priser gælder uanset om du vælger at bo i eneværelse eller delt dobbeltværelse.

Early Bird ved bestilling inden 10. august 2019:

Pris pr. person: kr. 2.900,00 

Herefter er prisen

Pris pr. person: kr. 3.400,00

Prisen for disse 3 skønne dage på Møn inkluderer indkvartering, yinyogaundervisning, aftenmeditation, gå-meditation samt alle nævnte måltider med vegetarisk kost efter ayuvediske principper.

Ikke inkluderet i prisen er turen til Møn og andre drikkevarer end kaffe, the og vand.

Ønsker du at leje sengelinned og håndklæder koster dette kr. 125 ekstra, som afregnes direkte med Møn Retreatcenter. Men du kan også vælge at medbringe det selv. 

Tilmelding og betaling:

Hvis du gerne vil med på denne dejlige tur, skal du udfylde denne tilmeldingsblanket. Du vil herefter modtage en bekræftelse på din tilmelding med information omkring betaling. Din plads er først sikret, når du har indbetalt beløbet.

Tilmeldingen er bindende, men du har mulighed for at overdrage din plads til en anden. Hvis du ønsker at overdrage din plads til en anden, skal du skriftligt informere omkring dette til time-to-change@hotmail.com. 

Hvis vi er nødt til at aflyse arrangementet pga. for få tilmeldte, vil du få alt indbetalt retur. 

Dine værter på denne tur er:

Yinyogainstruktør Christina Theilgaard 

Jeg har dyrket yoga i mere end 10 år, men det var først, da jeg blev introduceret for yinyoga for omkring 6 år siden, at min interesse for at undervise blev vakt. Jeg var sygemeldt med stress, men jeg kunne hurtigt mærke, hvor meget bedre jeg fik det, når jeg dyrkede yinyoga. Yinyoga er blevet en naturlig del af min hverdag, hvor det har skabt forandringer både for min krop og mit sind. Det giver mig en fantastisk ro og opmærksomhed på, hvad der foregår i min krop.

I 2015 valgte jeg at uddanne mig til yinyoga instruktør hos Yinyoga in Asia for at kunne give andre muligheden for at lære yinyogaen at kende, og jeg har efterfølgende suppleret med bl.a. uddannelser inden for yinyoga for kvinders sundhed og meridianlære. Jeg underviser flere steder i København, både med faste ugentlige hold, workshops og yinyoga retreats i Danmark og udlandet. 

I min undervisning lægger jeg vægt på at møde dig lige der, hvor du er, og at guide dig langsomt ind og ud af stillingerne, så du får tid til at mærke, hvad stillingerne gør ved kroppen. 

Læs mere om mig og yinyoga på min Facebook side: https://www.facebook.com/yinchanges/

Om yogaen

Yinyoga er baseret på det taoistiske koncept om yin og yang, som er modsætninger og komplementære principper i naturen. Yin er ro, stabilitet og stilhed, mens Yang er bevægelse og aktivitet. Sammen skaber de en perfekt balance, som mange af os desværre mangler i vores hverdag, hvor Yang fylder meget. Ved at dyrke Yinyoga er du med til at skabe en større balance i din krop.

Yinyoga går dybt ind i kroppen og på bedste vis arbejder den både med krop og psyke. Stillingerne er simple, da de fleste udføres liggende eller siddende, men da stillingerne holdes i 3-5 minutter, udfordrer du kroppen og sindet lige så meget, som hvis du skulle stå på hovedet. 

I yinyoga arbejder vi med bindevævet, som fra naturens side er et stærkt og elastisk materiale, som snor sig igennem kroppen og binder vores knogler, led og organer sammen. Det stiver kroppen af, giver den form og holder den sammen. 

Yinyoga har en fantastisk kombination af stilhed og aktivitet, som kan skabe forandringer på mange planer

Jeg underviser i den ”asiatiske” yinyoga, som er kendetegnet ved at være lidt mere aktiv end den klassiske yinyoga.

Ayuvedisk kok Mette Brogaard

Fra mit eget første møde med ayurveda, har jeg oplevet, hvordan denne gamle sundhedsviden har opløftet min fysiske og psykiske velvære.
Jeg havde begyndende tegn på autoimmune sygdomme, og jeg har oplevet på egen krop, hvordan ayurveda og i særdeleshed ayurvedisk mad har gjort mig helt symptomfri. Jeg har arbejdet med mange aspekter inden for ayurveda og særligt maden har min store interesse.
Jeg er uddannet ayurvedisk kok, og jeg har en årelang erfaring med ayuveda, herunder uddannelser hos Dr Charlotte Bech. Derudover kan det nævnes, at jeg også er saunagus mester og har uddannelser indenfor TFT (tankefeltterapi) hos Lars Mygind. Jeg har endvidere arbejdet med Human Resource i mange år i store danske virksomheder, og har derfor stort kendskab og interesse for formidling mennesker i mellem.

Om ayurveda

Ayurveda betyder “ livets videnskab” og er en veldokumenteret gammel sundhedsvidenskab. Jeg vil servere lækker ayurvedisk, mad, hvor der vil være stor fokus på din fordøjelse. Jeg vil bruge råvarer herunder også krydderier, som er livsfremmende og er specielt udvalgt pga. deres gunstige virkning på kroppen. Maden er økologisk og vegetarisk.

Maden kategoriseres som tung/let, varm/kold og tør/flydende og med seks smage, som alle skal være til stede i et måltid. Det er salt, surt, sød, bittert, stærkt og astringerende. I ayurveda tales der også om kropstyper, som er Vata, Pitta og Kapha. Man kan tilpasse sin mad med øje for ens kropstype.
Du vil I denne weekend blive tilbudt at lave en Dosha test således, at du kan få indblik i, hvordan dine Dosha energier er fordelt mellem Vatta, Pitta og Kapha. Du vil herefter få gode råd til, hvordan du gennem kosten styrker din fordøjelse og fremmer vitalitet i krop og sind.

Hvis du har spørgsmål til turen, er du velkommen til at kontakte Christina på time-to-change@hotmail.com eller Mette på metteayuvediskkok@gmail.com

Vi glæder os til at se dig!

Christina Theilgaard
Mette Brogaard

Start

27 september 2019

End

29 september 2019

SHARE

Facebook
Twitter
INSTAGRAM

Join our mailing list

* indicates required
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial