FLOW & GROW Festival 2019

31 juli – 4 august 2019

Flow & Grow festival er en spirende ny retreat-festival for dig/jer, som har lyst til at tilbringe fem dage i sammen med nogle af Danmarks dygtigste facilitatorer indenfor det sanselige og bevidste univers. Vi laver denne festival for dig, og for os selv, fordi vi elsker den magi, der opstår, når mennesker mødes for at leve og udvikle sig sammen. Festivalen vil være et lille, trygt univers for dig eller jer, der er nysgerrige og har lyst til at gå på opdagelse i jer selv – og i hinanden.

Facilitatorerne kommer fra mange forskellige traditioner. Fælles for os er, at vi arbejder med tantra, selvudviking, mindfulness og relationer. Nogle af os vil præsentere det kropslige fx massage, bevægelse og dynamiske meditationer. Andre laver workshops af mere spirituel karakter som fx meditation eller shamanisme og dem der arbejder med mere psykologiske processer eller dynamikker i relationer.

Der vil være meget at vælge imellem, så ind imellem vil vi faktisk opfordre dig til bare at flyde med i fællesskabet – uden at skulle noget – sole dig i den gamle have, få en god kaffe i cafeen eller nyde naturen omkring os.

Programmet rummer workshops fra en stærk samling af facilitatorer blandt Danmarks mest dedikerede undervisere, som vil præsentere workshops indenfor tantra, meditation, Maskulin/Feminin – polaritet, dans, yoga og mindfulness, Sacred Kiss & Seductive forplay, Orgasmic breathwork og meget, meget andet

Du kan bl.a. møde Diana og Martin fra CHAI, Katarina Susanne
Jørgensen, Dennis Lundtoft Thomsen og Mette Zabel, Lars Juhl & Frank
Bloch Nielsen (Awareness Understanding Meditation = AUM), Maria Louise
Gejsing Olesen & Kim Eriksen, Tom Kise, Signe V. Bentzen m..fl.

Kontakt Signe Bentzen for spørgsmål: sexologhuset@gmail.com

> Dagene ser nogenlunde ud således:
>
> 7-8.00 Morgen-yoga/meditaion/sang/dans
> 8-9.00 Morgenmad
> 9-9.45 Klan-samlinger & Facilitatormøde
> 10 – 10.30 Morgensamling
> 11 – 13 Formiddagsworkshop
> 13 – 14 Frokost
> 15 – 18 Eftermiddagsworkshop
> 18 – 19 Middag
> 20 – 22 Aftenarrangement

Pris

4000 DKK

Start

31 juli 2019

End

4 august 2019

Facebook
Twitter
INSTAGRAM

Join our mailing list

* indicates required
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial