ØNSKER DU AT LEJE MØN RETREAT?

 

Kursuscentret har plads til 60 overnattende gæster fordelt på enkelt-, dobbelt- og triple-værelser. Supplerende gruppe- og proces rum til at understøtte undervisningen. Vi har tidssvarende AV midler herunder projektor og et skønt lydanlæg.

Vores mål er at skabe de perfekte rammer for dig som kursusarrangør eller underviser. Med det i mente arbejder vi målrettet på at udvise en stor fleksibilitet og ønsker at møde netop jer og jeres behov. Vi er en levende proces i skabelsen af kursusstedet og vi ønsker jeres input for at blive bedre.

Vi opererer med en række forskellige modeller for udlejningen. Priserne inkluderer brug af alle undervisningsfaciliteter. Prisen er pr. undervisningsdøgn pr. kursist. Som standard er der 3 daglige måltider inkl. i prisen – Skøn nærende og velsmagende mad. Enkelt og med fokus på den gode oplevelse for kursisten. The og kaffe og frugt i pauserne. Der kan suppleres med kage og nødder/frugt mod tillæg. I kan også leje Møn retreat uden kost, hvor I med adgang til køkkenet selv står for madlavning og forplejning.

 

Vi hjælper med markedføringen af dit kursus

Når du booker Møn retreat, får du en online markedsføringspakke med:

1) Opslag og tilmelding af dit kursus på Møn Retreats hjemmeside

2) Promovering af dit kursus på de sociale medier.

3) Annoncering af dit kursus/retreat

FACILITETER

Buddha Hall

Selve undervisningsalen er på 135 kvm – smukt lyst rum med højt til loftet, fritlæggende spær og ovenlys vinduer. Det smukke fyrretræsgulv inspirerer til at bruge kroppen. Det er de perfekte rammer til meditation, yoga og anden undervisning.

Ganesha Hall

Lille sal er på ca. 40 m2 og har udsigt over gårdspladsen

Værelserne

Kursuscentret har plads til 60 overnettande gæster fordelt på enkelt-, dobbelt- og triple-værelser. Supplerende gruppe- og proces rum til at understøtte undervisningen..

Hyggelig stue

Udover de to undervisningssale er her to hyggelige stuer/opholdsrum, som kan benyttes i og uden for undervisningen. Begge stuer er vestvendte med udsigt over markerne og til tider nogle helt fantastiske solnedgange.

Køkken

Vores køkken leverer mad skabt ud af en glæde til madens unikke muligheder for at skabe kobling mellem næring, fantastiske smagsoplevelser og selve undervisningens indhold. Vi bestræber os på at levere økologisk mad. Vi er ambitøse og ønsker at skabe det bedste sted at holde kursus i Danmark for både kursister og kursusholdere.

Join our mailing list

* indicates required
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial