RETREAT MED TILICHO

21 – 24 June 2018

All paths eventually lead to Self-realization. Whoever the people and their beliefs, the Self is already the Heart of our nature. Nobody is excluded from it. Nobody is far from it. The veil of forgetfulness simply needs to be removed.. – Tilicho

Når Tilicho kommer til Danmark, bliver der arrangeret en række såkaldte satsangs med hende i København – Afsluttende med et fire-dages retreat på Møn. Ordet ”satsang” betyder at mødes og være sammen omkring udforskningen af sandhed. Her undersøger vi, hvad der er vores egentlige natur bagom alle de historier, vi fortæller os selv om hvem vi er. Desuden søger vi at kaste lys på, hvorledes vi kommer til at glemme eller overse, hvem vi egentlig er, og i stedet fortaber os i forskellige vildfarelser og ydre roller.

Tilmelding til retreatet sker ved at indløse billet via linket i højre side. Deltagelse kræver ingen forudsætninger. Tilicho, som oprindeligt kommer fra Frankrig, vil med sin undervisning og sit eksempel guide deltagerne til at åbne sig for deres sande Selv eller Væren og til at leve og udtrykke denne Væren i den almindelige daglige tilværelse. Et vigtigt aspekt af dette arbejde er at kaste bevidsthedens lys på alle aspekter af egoet og ens skyggesider uden fordømmelse. I denne klarhed vil egoet lidt efter lidt ophøre med at have den styrende rolle, og man vågner op til erkendelsen af den uudtømmelige glæde, kærlighed, frihed og fred, som ligger ud over det adskilte jeg.

Program: Retreatet starter med aftensmad kl 18 torsdag aften og satsang med Tilicho kl 19:30. Herefter er dagsprogrammet fredag – søndag:

07:00 – 08:00 Blid morgen yoga (valgfri)

08:00 – 09:00 Morgenmad

09:00 – 10:00 Meditation

10:30 – 12:30 Satsang

12:30 – 13:30 Frokost

15:00 – 16:00 Meditation

16:30 – 18:30 Satsang

19:00 – 20:00 Aftensmad

20:00 – 21:00 Meditation (valgfri)

Tilicho taler letforståelig engelsk.

Pris Tilicho bruger fleksibelt honorar. Derfor er der to betalinger. En fast betaling for kost og logi på Møn Retreat: kr 2200. Dertil kommer betaling til Tilicho for undervisningen. Mærk efter hvad der er rigtigt for dig at betale, i respekt for både dig selv og hende. Det ligger normalt mellem kr 1500 og 2500.

Leje af sengelinned + håndklæde koster 125 Kr – Du er også velkommen til selv at medbringe dit eget..

About

Tilicho, som oprindeligt kommer fra Frankrig, er en usædvanlig spirituel lærer, der med sin undervisning og sit eksempel guider mennesker til at åbne sig for deres sande Selv eller Væren og til at leve og udtrykke denne Væren i deres almindelige daglige tilværelse. Et vigtigt aspekt af dette arbejde er at kaste bevidsthedens lys på alle aspekter af egoet og ens skyggesider uden fordømmelse. I denne klarhed vil egoet lidt efter lidt ophøre med at have den styrende rolle, og man vågner op til erkendelsen af den uudtømmelige glæde, kærlighed, frihed og fred, som ligger ud over det adskilte jeg.

Læs mere på www.tilicho.fr

Start

21 Juni 2018

End

24 Juni 2018

Price

Tilicho bruger fleksibelt honorar. Derfor er der to betalinger. En fast betaling for kost og logi på Møn Retreat: kr 2200. Dertil kommer betaling til Tilicho for undervisningen. Mærk efter hvad der er rigtigt for dig at betale, i respekt for både dig selv og hende. Det ligger normalt mellem kr 1500 og 2500.

Del

Facebook
Twitter
INSTAGRAM

Join our mailing list

* indicates required
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial