Yoga weekend på Møn

Jeg glæder mig ubeskriveligt meget til at byde dig velkommen til denne fantastiske weekend på det smukke Møn Retreat Center.

Der vil være fire gange yoga (Jivamukti (Vinyasa flow-stil), Yin (restorativt) og Hatha (flow med lange stræk), to gange aften-samlinger, flere meditationer, både fælles og individuelt, masser af filosofi og mantra-sang og derudover TID TIL DIG SELV.

Undervejs i programmet vil der være god tid til f.eks. at gå en lang tur i de smukke, rolige omgivelser ved stedet, en tur i vandet (!) eller bare slappe af med en lækker Kop Økologisk urtete i centerets super hyggelige café.

Pris pr. person i dobbeltværelse inklusiv fuld Økologisik forplejning og undervisning alle dage:

To overnatninger (fredag-søndag): 3200,-

Tre overnatninger (torsdag-søndag): 3800,-

Ønskes enkeltværelse, koster dette 150,- ekstra pr. nat.

Den eneste udgift udover denne pris er transport, hvis du ønsker enkeltværelse samt hvis du køber noget på stedet (der er en lille butik med spændende ting samt en lille café med lækre raw-kager og varme og kolde drikke).

Hvis du ønsker at ankomme torsdag, er der som sagt mulighed for det. I så fald, vil der være yoga-praksis torsdag eftermiddag og fredag morgen, som er med i prisen for tre overnatninger.

Hvis du bare er helt sikker på, at du IKKE vil gå glip af denne dejlige weekend og give dig selv lidt lækker forkælelse, så overfør 500,- til mig via MobilePay (2246 3117), som dermed er sikring af din plads. Dette beløb fratrækkes det endelige deltagerbeløb.

Når den første indbetaling på 500,- er foretaget, er din tilmelding bindende. Du kan altid sælge din plads til en anden, men beløbet refunderes ikke, hvis du ikke finder en anden.

Du vil herefter modtage yderligere info om weekenden samt få tilsendt faktura til indbetaling af restbeløbet.

SÅ – SKRIV TIL MIG OG TILMELD DIG ♥

Jeg glæder mig til at have DIG med!

 

Kærligst,

Stinne

 

About

Stinne Høj

I min undervisning ønsker jeg at videregive de samme positive og opløftende oplevelser, jeg selv har fået – og stadig får – gennem min yogapraksis. Min undervisning er fokuseret omkring at komme i dybden og at trække antennerne tilbage til os selv. Der er plads til refleksion, tårer, glæde og latter. Yoga kan nemt blive en meget seriøs og alvorlig praksis, men det er lige så vigtigt at balancere seriøsiteten med latter, og at lande trygt på jorden igen.

Vi kommer altid hele kroppen rundt med vejrtrækningen i fokus, som hjælper os til at give slip på vores tankemylder og vender vores fokus tilbage til nuet.

Min intention er, at efter en time vil du føle dig opløftet, let og glad; egenskaber, som vi åbner op for gennem yoga-praksissens mange aspekter.

Jeg har haft yoga inde på kroppen siden 2008, og jeg har været dedikeret til Jivamukti Yoga siden mit første møde med metoden i 2013.

Jeg er 300-timers certificeret Jivamukti Yoga-underviser samt 50-timers certificeret Yin Yoga-lærer. Derudover har jeg også et modul fra børneyogalæreruddannelsen med i rygsækken.

 

Start

20. September 2018

End

23. September 2018

Price

Torsdag til Søndag: 3800kr

Fredag til Søndag: 3200kr

Tillæg for enkeltværelse: 150kr pr nat

Del

Facebook
Twitter
INSTAGRAM

Join our mailing list

* indicates required
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial