TILVALG

Under dit ophold på Møn Retreat, tilbyder vi forskellige muligheder for Add-ons, som du kan tilkøbe – Både for dig som arrangør, der ønsker at tilføje en ekstra oplevelse for dine kursister. Og for dig som er gæst på centeret.

Restorativ Yoga

Restorativ Yoga

Restorative Yoga is a gentle and beautiful invitation into a deeper state of embodied relaxation and surrender. The practice can be profoundly healing in opening up pathways for the mind, body and soul to experience deep rest and relaxation; soothing an over exerted nervous system, opening a tender heart and gifting the body and mind a chance to drop and turn deeply inwards.

read more
Massage

Massage

Johannes works with massage as medicine, to expand and liberate your body and soul in to peace. With the combination of breath, sensual touch and deep tissue massage, your life-force energy will move and stale energy will release – With added essential oils and devotional music, you will be taken out of your ordinary mind and experience – A Time for You.

read more
Zen Meditation

Zen Meditation

“The true purpose of Zen is to see things as they are, to observe things as they are, and to let everything go as it goes. Zen practice is to open up our small mind.”

read more

TESTIMONIAL

Jeg skriver for at takke jer af hele mit hjerte for jeres kæmpe store indsats under vores internat i november 2016, hvor vi var 46 elever og hjælpelærere afsted. I fik alting til at virke så godt og trygt efter vores ønsker og opstod der udfordringer undervejs, så stod i klar til at hjælpe os. Hele vores internat var virkelig godt organiseret og der var en fantastisk energi i hele huset fra start til slut. I sørgede for at levere den aller bedste mad og igen, efter vores ønsker.

I gør Møn Retreat og kursuscenter til en særlig god oplevelse med jeres væsen og hjertevarme. Vi havde gang i rigtig mange kropslige processer, men I blev en del af dem og gav det plads – selvom I ikke kender os. Det var rigtig rart at føle sig hjemme, også på det plan.

Møn Retreat og kursuscenter ligger i nogle rigtig skønne omgivelser og det giver den enkelte elev/kursist mulighed for at lande helt i sig selv på få dage, på den måde skaber I de bedste rammer for vores kropsterapi elever. Vi er så glade for at vi har opdaget jer og vi kan varmt anbefale jer til kommende kursister/elever på Møn Retreat og kursuscenter. Det skal I have en stor tak for. Vi glæder os allerede til næste internat til maj og igen til november 2017.

Izabella fra Totum – skolen for kropsterapi

Join our mailing list

* indicates required
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial